AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş altın görmek

Kahve falında gümüş altın görmek

Kahve falında gümüş altın görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş altın gördüyseniz:

  • Yaptığınız çalışmaların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında gümüş ve altın kolye görmek hayat daha olumlu bakılacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş ve altın yüzük görmek ticarette ilerleyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gümüş altın görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalettir.

Kahve falında altın gümüş küpe görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında altın ve gümüş kolye görmek yeni adımlar atacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında altın gümüş kolye görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında altın gümüş takılar görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş ve altın bilezik görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir