AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı bayan görmek

Kahve falında sakallı bayan görmek

Kahve falında sakallı bayan görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, işlerinin yarım kalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, güzel bir iş fırsatına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakallı bayan gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda eksiklerinizi fark edip düzeltebilirsiniz.

Kahve falında bayanın sakalının çıktığını görmek bunalıma gireceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında bayanın yüzünde sakal görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sakallı bayan görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal bayan görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bayanın sakallı olduğunu görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bayanda sakal bıyık görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine alamet eder.

Kahve falında bir bayanı sakal görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına inanılır.

Kahve falında bayanda sakal çıktığını görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir