Kahve falında gül çekirdeği görmek

Kahve falında gül çekirdeği görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül çekirdeği gördüyseniz:

  • Bozuk giden şeyleri düzeltmek isterseniz karşınızdaki kimsenin üzerine gitmelisiniz.

Kahve falında gül çekirdek görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında gül çekirdeği görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir çekirdeği görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği kabuğu görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında siyah beyaz çekirdek görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında elma çekirdeği görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze çekirdek görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz çekirdeği görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir