AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri koltuk görmek

Kahve falında gri koltuk görmek

Kahve falında gri koltuk görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gri koltuk gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tarafından kabul edilmesi zor plan veya programlar konusunda kendi mantığınızı kabul ettirme ya da anlatabilme çabanız yorucu olabilir.

Kahve falında gri koltuk görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gri göz görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, eşyaların yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında gri kedi görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işarettir.

Kahve falında gri renk elbise giymek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, planların aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında açık gri renk görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında gri renk kumaş görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri terlik görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına delalettir.

Kahve falında gri ip görmek eve kapanacağına, hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir