AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri terlik görmek

Kahve falında gri terlik görmek

Kahve falında gri terlik görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında gri terlik gördüyseniz:

  • Bir konuda daha uzun bir süre beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında gri terlik görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gri papağan görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, mali olarak küçüleceğine inanılır.

Kahve falında gri renk görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına alamet eder.

Kahve falında gri kravat görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gri renk kumaş görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş gri araba görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gri giymek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında gri yılan öldürmek rızkının sonsuz olacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir