AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri göz görmek

Kahve falında gri göz görmek

Kahve falında gri göz görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet eder.

Kahve falında gri göz gördüyseniz:

  • Hayata çok olumlu gözlerle bakacağınız için çevrenizdeki sizinle ilgili olmayan anlaşmazlıkları bile düzeltebilecek yapıda olacaksınız.

Kahve falında gri göz görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, ekmeğin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında gri pantolon giydiğini görmek geçim kaygısı duymayacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına alamet eder.

Kahve falında gri renk pantolon görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işarettir.

Kahve falında gri altın görmek verimliliğinin de artacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında gri kaban görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gri kumaş görmek kafasının da rahat edeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gri palto giymek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına inanılır.

Kahve falında gri etek giymek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir