AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri fare görmek

Kahve falında gri fare görmek

Kahve falında gri fare görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, kişinin geri planda kalacağına, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine işarettir.

Kahve falında gri fare gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ve gri fare görmek akıllı adımlar atacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında gri renk fare görmek canının ve malının garantide olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında gri fare görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında küçük gri fare görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında gri renkli fare görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gri pardesü görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında gri renk güvercin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri renk pantolon giymek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir