AnaSayfa / Genel / Kahve falında gri balık görmek

Kahve falında gri balık görmek

Kahve falında gri balık görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, işyerini kapatacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında gri balık gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Kahve falında gri balık görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri renk pantolon giymek kavgaların büyüyeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri pardesü giymek maaşının artacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gri renk pantolon görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kazancının da azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gri yılan öldürmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, bunun da fal sahibine sorun olacağına delalet eder.

Kahve falında gri renkli ayakkabı görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünü gri görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet eder.

Kahve falında gri ata binmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir