AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabamin kaybolduğunu görmek

Kahve falında arabamin kaybolduğunu görmek

Kahve falında arabamin kaybolduğunu görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabamin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Bir çok farklı olayla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında arabayla yolda kaybolmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya delalet eder.

Kahve falında arabası kaybolmak sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında araba kullanırken kaybolmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, malının ve parasının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında arabamin kaybolduğunu görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında arabayla kaybolmak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarda kaybolmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaybolmak korkmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğumun kaybolduğunu görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir