AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla yolda kaybolmak

Kahve falında arabayla yolda kaybolmak

Kahve falında arabayla yolda kaybolmak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında arabayla yolda kaybolmak gördüyseniz:

  • Bir fikrinize yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında arabayla yolda kaybolmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işarettir.

Kahve falında yolda kaybolmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulur.

Kahve falında karanlık yolda kaybolmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yolda yürürken kaybolmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, bereketli günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ıssız yolda kaybolmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, çıkmaza düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla kaybolmak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında araba kullanırken kaybolmak ekmeksiz ve parasız kalacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında arabamin kaybolduğunu görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı işlerde yer alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir