AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğumun kaybolduğunu görmek

Kahve falında çocuğumun kaybolduğunu görmek

Kahve falında çocuğumun kaybolduğunu görmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, giderileceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğumun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Evinizde, dikkatsizlikten kaynaklanan küçük bir zarar olabilir.

Kahve falında çocuğunu kaybolduğunu görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun suda kaybolduğunu görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun kaybolduğunu görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunun kaybolduğunu görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun denizde kaybolduğunu görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir çocuğun kaybolduğunu görmek ele geçen paranın daha da artacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun kaybolduğunu görmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir