AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabasını çalınmış görmek

Kahve falında arabasını çalınmış görmek

Kahve falında arabasını çalınmış görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına inanılır.

Kahve falında arabasını çalınmış gördüyseniz:

  • O anları iyi yakalamalısınız.

Kahve falında arabası çalınmak adının fesada karışacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında arabamızın çalındığını görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk arabayı çalıştırmak aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında çalışan araba görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında araba çalıp görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabasını çalınmış görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Kahve falında arabamın çalındığını görmek kariyer edineceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayı çalıştıramamak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir