AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba çalıştıramamak

Kahve falında araba çalıştıramamak

Kahve falında araba çalıştıramamak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında araba çalıştıramamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında araba çalıp görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının arabasının çalındığını görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine inanılır.

Kahve falında araba çalınması görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk arabayı çalıştırmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında arabamın çalınmasını görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında çalışan araba görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına delalettir.

Kahve falında çalınan arabayı aramak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında arabasının çalındığını görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir