AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü bebek doğurmak

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurmak

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurmak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında mavi gözlü erkek bebek doğurmak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulur.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında mavi gözlü erkek bebek doğurduğunu görmek iyi geçiminin devam edeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tek gözlü bebek doğurmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine işarettir.

Kahve falında yeşil gözlü bebek doğurmak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında üç gözlü bebek doğurmak neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına inanılır.

Kahve falında mavi gözlü güzel bebek görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir