AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri mavi bebek görmek

Kahve falında gözleri mavi bebek görmek

Kahve falında gözleri mavi bebek görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözleri mavi bebek gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Kahve falında mavi gözlü sarışın bir erkek bebek görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü ikiz bebek görmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında mavi gözlü güzel bebek görmek büyük hatalar yapacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek mavi gözlü bebek görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulur.

Kahve falında mavi gözlü bebek sevmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sıkıntısının biteceğine inanılır.

Kahve falında mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek işinde verimsiz olacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir