AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün kaydığını görmek

Kahve falında gözünün kaydığını görmek

Kahve falında gözünün kaydığını görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, lüks şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gözünün kaydığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin size karşı olan tutumlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında gözünün kaydığını görmek hasta ise iyileşeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında gözleri kaymak çalışmalarının beğenileceğine, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözün kaydığını görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulur.

Kahve falında gözlerinin kaydığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaybolan küpeyi bulmak bereketli günler geçirileceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kaybettiğini görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Kahve falında karda arabayla kaymak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sorunların günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzüğü kaybettiğini görmek büyük problemler yaşanacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir