AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri kaymak

Kahve falında gözleri kaymak

Kahve falında gözleri kaymak herkesin şaşırtılacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, huzurunun kaçacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri kaymak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Kahve falında gözlerinin kaydığını görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünün kaydığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözleri kaymak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, inancının zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözün kaydığını görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, itibar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kaybolan birini bulmak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ticaretin önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yoldan kaymak toplumda yükseleceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalettir.

Kahve falında merdivenlerden kaymak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yokuştan kaymak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir