AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün kaydığını görmek

Kahve falında gözün kaydığını görmek

Kahve falında gözün kaydığını görmek zor günlerin sona ereceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında gözün kaydığını gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında gözleri kaymak içebileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine rivayet eder.

Kahve falında gözünün kaydığını görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına delalettir.

Kahve falında gözün kaydığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinin kaydığını görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında çantasını kaybettiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt üstü kaymak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin para kaybettiğini görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına inanılır.

Kahve falında kaybolan eşyanı görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir