AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün çıkarıldığını görmek

Kahve falında gözünün çıkarıldığını görmek

Kahve falında gözünün çıkarıldığını görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına delalettir.

Kahve falında gözünün çıkarıldığını gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız işler veya değişiklikler stresinizi azaltmanızı sağlayabilir.

Kahve falında gözlerinin çıkarıldığını görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında gözünü çıkardığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözünün çıkarıldığını görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişini çıkartmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin başörtüsünü çıkardığını görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan çıkarılmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünü çıkardığını görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnından bebek çıkardığını görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir