AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin çıkarıldığını görmek

Kahve falında gözlerinin çıkarıldığını görmek

Kahve falında gözlerinin çıkarıldığını görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, sevdiklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında gözlerinin çıkarıldığını gördüyseniz:

  • Karşılıklı imtiyazlar pazarlık yapılması veya uzlaşılması gereken konuları çabuklaştırabilir.

Kahve falında gözünü çıkardığını görmek kazançların artacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine yorulur.

Kahve falında gözünün çıkarıldığını görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinin çıkarıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işten çıkarılacağını görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü mezardan çıkarken görmek nazara geleceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında işten çıkarılacağını öğrenmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabılarını çıkarıp koşmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişi çıkartmak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir