AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerini kahverengi görmek

Kahve falında gözlerini kahverengi görmek

Kahve falında gözlerini kahverengi görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerini kahverengi gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında kahverengi göz kalemi görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi göz görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi gözler görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi gözü mavi görmek variyetini çoğaltacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerini kahverengi görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, işe giren herkesin kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi göz kalemi sürmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi mum görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir