AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek

Kahve falında kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek

Kahve falında kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, ağız tadının yerine geleceğine, küslerin barışacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi gözlü birini mavi gözlü gördüyseniz:

  • Haddini aşan cümleler, ağızdan kaçan laflar veya sert cümleler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kahverengi gözlü birini mavi gözlü görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kahverengi gözü mavi görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalettir.

Kahve falında kahverengi göz kalemi görmek yeni bir iş bulacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi gözler görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi göz görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini kahverengi görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi göz kalemi sürmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel mavi göz görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir