AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne göz kalemi sürmek

Kahve falında gözüne göz kalemi sürmek

Kahve falında gözüne göz kalemi sürmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında gözüne göz kalemi sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuları başka bir tarafta tutmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında göze göz kalemi sürmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe göz kalemi sürmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil göz kalemi sürmek eğlence ve renk geleceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi göz kalemi sürmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, işlerinin ağırlaşacağına işaret eder.

Kahve falında gözüne yeşil kalem sürmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerine yeşil kalem sürmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz göz kalemi sürmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında göz kalem sürmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir