AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle göz göze gelmek

Kahve falında ölmüş biriyle göz göze gelmek

Kahve falında ölmüş biriyle göz göze gelmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, ticaretinin açılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş biriyle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Gözden kaçabilecek ufak bir iş daha sonra başınızı oldukça ağırtabilir.

Kahve falında bir kadınla göz göze gelmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkekle göz göze gelmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle göz göze gelmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle göz göze gelmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işarettir.

Kahve falında şeytanla göz göze gelmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle göz göze gelmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında atla göz göze gelmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle göz göze gelmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir