AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinden yaş gelmek

Kahve falında gözlerinden yaş gelmek

Kahve falında gözlerinden yaş gelmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, işlerindeki karın artacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerinden yaş gelmek gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında gözlerinden yaş gelmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gülmekten gözünden yaş gelmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında gözünden yaş gelmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, verilen emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünden yaş geldiğini görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, maddi sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında şeytanla göz göze gelmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atla göz göze gelmek keyifli günler geçireceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle göz göze gelmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyle göz göze gelmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, onları rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir