AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt üstü kaymak

Kahve falında sırt üstü kaymak

Kahve falında sırt üstü kaymak evlatlarının hayrını göreceğine, istediği projeleri yapamayacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, stresten uzaklaşacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında sırt üstü kaymak gördüyseniz:

  • Birtakım nedenlerle ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince üzerine düşmeniz halinde yoluna girecek.

Kahve falında sırt üstü kaymak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırt üstü toprağa düşmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde sırt üstü yatmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında sırt üstü düşmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında sırt üstü çamura düşmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında sırt üstü düştüğünü görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, manevi olarak da yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa sırt üstü düşmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir