AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözün beyazını görmek

Kahve falında gözün beyazını görmek

Kahve falında gözün beyazını görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözün beyazını gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki çelişkiler, huzursuz olmanıza neden olabilir.

Kahve falında gözünü beyaz görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz göz kalemi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerini beyaz görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine yorulur.

Kahve falında gözlerin beyaz olduğunu görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz göz görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gözlü köpek görmek küs arkadaşların barışacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi gözlü beyaz köpek görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kısmetlerinden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir