AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerin beyaz olduğunu görmek

Kahve falında gözlerin beyaz olduğunu görmek

Kahve falında gözlerin beyaz olduğunu görmek bir organizasyona katılacağına, ilişkilerin noktalanacağına, huzurunun yerinde olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında gözlerin beyaz olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında gözünün beyaz olduğunu görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işarettir.

Kahve falında gözlerin beyaz olduğunu görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ve mavi gözlü kedi görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü beyaz görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gözler görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir