AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü olmayan birini görmek

Kahve falında gözü olmayan birini görmek

Kahve falında gözü olmayan birini görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında gözü olmayan birini gördüyseniz:

  • İdeal eşle ilgili düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirin.

Kahve falında üç gözlü balık görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi gözlü sarışın erkek bebek görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözünden kan damlamak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalettir.

Kahve falında gözünün bozulduğunu görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ateşten göz görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında el içinde göz görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çakır göz görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına işarettir.

Kahve falında bir çift göz görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir