AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü kanlanmış görmek

Kahve falında gözü kanlanmış görmek

Kahve falında gözü kanlanmış görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işarettir.

Kahve falında gözü kanlanmış gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Kahve falında gözün içinde kan görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işarettir.

Kahve falında gözünden kan aktığını görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin gözünden kan geldiğini görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan çanağı göz görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünde kan görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kanlanmış görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında gözlerinde kan görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerinden kan aktığını görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir