AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri kamaşmak

Kahve falında gözleri kamaşmak

Kahve falında gözleri kamaşmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, özel muamele göreceğine, elindekileri de kaptıracağına, işinde de hep başarılı olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında gözleri kamaşmak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında güneşten gözü kamaşmak atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına delalet eder.

Kahve falında güneşten gözleri kamaşmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına yorulur.

Kahve falında gözleri kamaşmak ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına yorulur.

Kahve falında gözü kamaşmak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözüne perde inmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki çift göz görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin hasta olduğunu görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerini oymak sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir