AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü beyaz görmek

Kahve falında gözü beyaz görmek

Kahve falında gözü beyaz görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, eşe dosta yardım edileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü beyaz gördüyseniz:

  • Aradığınız yardımı bulamayabilirsiniz veya diğerlerinin işten kaçmaları veya sorumluluklarından bir haber olmaları sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında beyaz göz kalemi sürmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Kahve falında beyaz gözler görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında gözlerin beyaz olduğunu görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gözün beyazını görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ve mavi gözlü kedi görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri beyaz görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz göz farı görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir