AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç bandı takmak

Kahve falında saç bandı takmak

Kahve falında saç bandı takmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç bandı takmak gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Kahve falında saç bandı takmak kişinin evlatlarının artacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç bandı görmek ticaretinin açılacağına, sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında kırmızı saç bandı görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalet eder.

Kahve falında bantlı para görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, artık hep ileriye ve önüne bakacağına tabir olunur.

Kahve falında bandırma görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koli bandı görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, bahtın açılacağına yorulur.

Kahve falında siyah bant görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında yara bandı görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir