AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla düşmek

Kahve falında arabayla düşmek

Kahve falında arabayla düşmek işlerin düzeleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Kahve falında arabayla düşmek gördüyseniz:

  • Zor bir görev veya iş hakkında uzun zamandır düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında arabadan uçuruma düşmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında arabayla uçurumdan suya düşmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla su kanalına düşmek saygının hiç eksik olmayacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabadan denize düşmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan denize düşmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında köprüden arabayla düşmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabadan uçurumdan düşmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir