AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlük bulmak

Kahve falında gözlük bulmak

Kahve falında gözlük bulmak işlerinde önemli adımlar atacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, fakirleşeceğine, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, hayır dualarına nail olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük bulmak gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanın.

Kahve falında gözlük bulmak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş gözlüğü bulmak öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yolda gözlük bulmak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlük hediye etmek elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin gözlük taktığını görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi gözlüklü görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük değiştirmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet eder.

Kahve falında gözlük camı silmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir