Kahve falında gözlük kabı görmek

Kahve falında gözlük kabı görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında gözlük kabı gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Kahve falında gözlük kabı görmek işlerinin iyi gideceğine, isabetli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlük takmış birini görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında kırılan gözlük görmek onu isyan noktasına getireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı güneş gözlüğü görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden gözlük almak çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık güneş gözlüğü görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, lüksünün artacağına inanılır.

Kahve falında gözlük almak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine yorulur.

Kahve falında gözlük kırmak görmek dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir