AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabadan inmek

Kahve falında arabadan inmek

Kahve falında arabadan inmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, fakirlik yaşayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hayatının bir anda renkleneceğine yorulur.

Kahve falında arabadan inmek gördüyseniz:

  • Maddi bir anlaşma veya yeteneklerinizi farklı bir alanda değerlendirme denemeniz ya da eğiliminiz tamamen yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında beyaz arabadan inmek dedikoduya, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işarettir.

Kahve falında arabayla bayır aşağı inmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla rampa inmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı inmek yıpranacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla yokuştan inmek falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bayır inmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yokuş aşağı arabayla inmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah arabadan inmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir