AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla bayır inmek

Kahve falında arabayla bayır inmek

Kahve falında arabayla bayır inmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, kişinin yasa düşeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bayır inmek gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Kahve falında bayırdan arabayla inmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bayır aşağı inmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla bayır inmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayır yoldan inmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında bayır aşağı inmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayırdan aşağı inmek mal mülk sahibi olacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bayır çıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında bayır aşağı yürümek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir