AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünde çapak görmek

Kahve falında gözünde çapak görmek

Kahve falında gözünde çapak görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hayatının iplerini eline alacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında gözünde çapak gördüyseniz:

  • Geçmişinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında gözünün çapaklandığını görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Kahve falında göz çapak görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerin çapaklandığını görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine yorulur.

Kahve falında gözleri çapaklanmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözün çapaklanmasını görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri çapaklı görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalet eder.

Kahve falında göz çapağı temizlemek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz çapaklanması görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir