AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin az görmek

Kahve falında gözlerinin az görmek

Kahve falında gözlerinin az görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına işaret eder.

Kahve falında gözlerinin az gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplar ya da farklı konularda farklı yanlışlar yaptığınız kişilere müdahale etmemelisiniz.

Kahve falında göz damlası damlatmak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil göz farı görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında göz bebeklerinin büyüdüğünü görmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinin hasta olduğunu görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözü çıkmış kedi görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında insanda kedi gözü görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sonunda mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert göz görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir