AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri büyük görmek

Kahve falında gözleri büyük görmek

Kahve falında gözleri büyük görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, işlerinden de geri kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözleri büyük gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında büyük bir göz görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri büyük bebek görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük gözlü kedi görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük göz görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük mavi göz görmek neredeyse kahrolacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına delalettir.

Kahve falında büyük göz görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına işarettir.

Kahve falında gözleri büyük görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük gözlü bebek görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir