AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük gözlü bebek görmek

Kahve falında büyük gözlü bebek görmek

Kahve falında büyük gözlü bebek görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, işlerine bereket geleceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında büyük gözlü bebek gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Kahve falında gözleri büyük bebek görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, kişinin fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük gözlü bebek görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük göz görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında büyük gözlü kedi görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir göz görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözleri büyük görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük mavi göz görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük göz görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir