AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir göz görmek

Kahve falında büyük bir göz görmek

Kahve falında büyük bir göz görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, sevilip sayılacağına delalettir.

Kahve falında büyük bir göz gördüyseniz:

  • Ani bir adım atmadan önce iyi istişare etmelisiniz.

Kahve falında gözleri büyük görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında büyük göz görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında büyük gözlü kedi görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük gözlü bebek görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük göz görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri büyük bebek görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında büyük bir göz görmek sevineceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük mavi göz görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir