AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri bozuk olmak

Kahve falında gözleri bozuk olmak

Kahve falında gözleri bozuk olmak maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri bozuk olmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında gözleri bozuk olmak kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında göz bozukluğu görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk göz görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk tartı görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yerden bozuk para topladığını görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk araba görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında birine bozuk para atmak tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir