AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri bağlanmak

Kahve falında gözleri bağlanmak

Kahve falında gözleri bağlanmak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, helal rızık yiyeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri bağlanmak gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilir, amaçlarınıza ulaşmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında gözü bağlı olmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözleri bağlı olmak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri bağlanmak büyük kazanç sağlanacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bağ kazmak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabı bağlayamamak bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başını bağlayamamak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bağlı kedi görmek küslükleri bitireceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini elleri bağlı görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, verilen  sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir