AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağlı kedi görmek

Kahve falında bağlı kedi görmek

Kahve falında bağlı kedi görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağlı kedi gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyabilirseniz, son derece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında bağlı kedi görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, aile içinde de bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağdan üzüm toplamak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında elleri bağlı insan görmek güzel günler görüleceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslanı bağlı görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ineği bağlı görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarını bağlı görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında bağlanmış köpek görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine inanılır.

Kahve falında bağlı beyaz köpek görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir