AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleme açmak

Kahve falında gözleme açmak

Kahve falında gözleme açmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gözleme açmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız hobilerinizi veya işlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında gözleme açmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözleme satın almak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözleme pişirdiğini görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak gözleme görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında peynirli gözleme yemek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden gözleme almak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işarettir.

Kahve falında gözleme yapıp yemek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında gözleme pişirmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir