AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleme pişirmek

Kahve falında gözleme pişirmek

Kahve falında gözleme pişirmek makamının tehlikeye gireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, geçim derdine gireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, makam ve rızık sağlayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına delalettir.

Kahve falında gözleme pişirmek gördüyseniz:

  • Çok fazla denenmemiş şeyler denemeniz durumunda, hayatınızı değiştirebilecek şeyler söz konusu olabilir.

Kahve falında gözleme pişirdiğini görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözleme pişirmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak gözleme görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş gözleme görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine işarettir.

Kahve falında sıcak gözleme yemek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura işarettir.

Kahve falında gözleme yemek görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bazlama gözleme görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı gözleme görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir