AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleme satın almak

Kahve falında gözleme satın almak

Kahve falında gözleme satın almak eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet eder.

Kahve falında gözleme satın almak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında gözleme satın almak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözleme yapıp yemek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak gözleme görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına işarettir.

Kahve falında ıspanaklı gözleme yemek büyük zararlardan kurtulacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında ıspanaklı gözleme görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında gözleme yemek görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işaret eder.

Kahve falında yağlı gözleme görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıymalı gözleme yapmak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir