AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden gözleme almak

Kahve falında birinden gözleme almak

Kahve falında birinden gözleme almak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına yorulur.

Kahve falında birinden gözleme almak gördüyseniz:

  • Beklenilmedik bir kaynaktan gelecek şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında birinden gözleme almak kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında gözleme yediğini görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak gözleme görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıymalı gözleme yapmak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalettir.

Kahve falında ıspanaklı gözleme yemek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında ıspanaklı gözleme görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı gözleme yemek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıymalı gözleme yemek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir